luni, 6 ianuarie 2014

TOP 10 CELE MAI ASCULTATE CANTECE IN 2013

Anul 2013 a ajuns la sfarsit. Suntem deja in 2014. Este deci momentul ideal pentru un bilant. Care sunt cele mai ascultate cantece pentru anul 2013? Spotify si-a dezvaluit clasamentul. In acest top ii regasim pe Daft Punk, pe Stromae, pe Bruno Mars, pe Macklemore and Ryan Lewis. Oare cine este artistul anului 2013? Ceremonia poate sa inceapa.
Pe locul 10 – Avicii – Wake me up. O melodie in care sunt combinate cu maiestrie dance-ul cu momente de chitara omniprezente.
Pe locul 9 – Bruno Mars – Locked out of Heaven. Melodia “Locked out of Heaven”, un extras de pe “Unorthodox Jukebox”, despre care Bruno Mars spunea ca reprezinta libertatea sa, a fost melodia prin care acesta i-a facut pe fani sa descopere un alt univers. Mai mult rock decat r’n’b, “Locked out of heaven” a fos melodia pe care toata lumea a ascultat-o cu placere, un pariu castigat pentru artist.
Pe locul 8 – The Lumineers – Ho hey. O revelatie a anului 2014, The Lumineers vin cu o latura country, retro, autentica si ne fac sa ne imaginam pe o veranda prafuita, ascultandu-le melodia.
Pe locul 7 – Asaf Avidan- One day. Melodia “One day” l-a propulsat pe artistul israelian, cu vocea sa venita de pe alte meleaguri,  pe primele locuri ale topurilor.
Pe locul 6- Stromae- Formidable. Un formidabil succes dupa ce toata lumea a cantat si a dansat pe « Alors on danse ». O melodie in care Maestro povesteste cum a fost parasit de iubita. Stromae a demonstrat cu acest cantec ca uneori simplitatea este cea mai buna virtute. Un cantec plin de melancolie si de frumusete.
Pe locul 5- Stromae – Papaoutai. Inca o melodie plina de melancolie si de frumusete, emotionanta, in care Strome vorbeste despre absenta tatalui. Versurile sale evoca intrebarile unui copil care se intreba unde este tatal sau.
Pe locul 4 – Robin Thicke – Blurred Lines. E putin probabil sa nu fi auzit aceasta melodie  care este condierata a fi cea mai controversata melodie a deceniului, cu niste versuri si un videoclip care nu sunt deloc flatante pentru ginta feminina.
Pe locul 3- Macklemore and Ryan Lewis- Can’t hold us. Macklemore si Ryan Lewis se intorc in salbaticie cu melodia lor care are un videoclip filmat pe 6 continente. Au parcurs lumea si ne-au propus sa calatorim si noi cu ei la Seattle, in California si in Noua Zeelanda. O melodie si un videoclip magnific cu peisaje care iti taie respiratia si care trasmit mesaje precum – libertate, lupta si evaziune.
Pe locul 2- Macklemore an Ryan Lewis –Thrift shop. Poate cel mai bun cantec din istorie despre shoppingul vintage.
 
Pe locul 1 – Daft Punk si Pharell Williams- Get lucky. Anul 2013 a fost anul “Get lucky”. Groove-ul foarte relaxat si versurile sale vesele au facut din acest cantec melodia perfecta pentru vara anului 2013. Primul single al celor 2 roboti, cei mai celebri ai genului electric dupa ani de absenta a devenit cel mai mare succes al lor.
Cum va fi muzica anului 2014 ? Ramane de vazut. Va tinem la curent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu