duminică, 8 septembrie 2013

TOAMNA SE NUMARA CONCERTELE BUNE LA SALA PALATULUI

Toamna este anotimpul in care muzica buna se asculta live in Romania. Sala Palatului isi deschide in luna octombrie usile pentru cei mai mari artisti ai lumii care vor concerta in tara noastra. Luna Octombrie este luna in care muzica buna o asculti live. Toamna se numara slagarele si artistii buni iar spectacolele nu trebuiesc ratate.
Sala Palatului, sala muzicii bune
Chris Norman va concerta pe 13 octombrie iar Pink Martini va sustine un concert incendiar pe 15 octombrie pentru a doua oara in tara noastra. Trupa legendara va face un show de neuitat si de neratat mai ales ca se va lansa noul lor album. Showul va incepe de la ora 20:00.
Dupa celebra trupa pe 16 octombrie Belinda Carlisle, cea care canta melodia “la luna”, va incepe un spectacol de neuitat tot la ora 20:00.
Julio Iglesias va incepe concertul de pe 24 octombrie la ora 19:00. Slagare precum: “Aqua dulce, aqua sala”, “Baila morena” vor rasuna pe scena Salii Palatului. Dupa Julio Iglesias pe 25 octombrie de la ora 20:00 va concerta BZN. “Dance, dance, dance” se va auzi pe scena salii live, publicul avand ocazia sa fredoneze piesa cu marii artisti. Seria concertelor tomnatice in Sala Palatului va fi inchisa de celebrul cantaret al melodiei “Unchained my heart”, Tom Jones pe data de 1 noiembrie de la ora 20:00. Legendarul cantaret va ridica sala in picioare iar fanii vor putea sa cante live melodiile preferate.
Toamna se numara cantaretii buni si hiturile internationale in Romania. Sala Palatului este cea mai mare sala din Romania care gazduieste cele mai mari si mai bune concerte de muzica din tara noastra. Nu ratati concertele din Sala Palatului , concerte care aduce pe scena tarii noastre cei mai buni artisti ai lumii si mai ales cele mai bune slagare de-a lungul timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu